Muğla Futbol Muğla Futbol
MUĞLASPOR’DA ÖZCAN ÖZ’DEN AÇIKLAMA

Muğlaspor’da Siirt maçı sonrasında görevi bırakan yardımcı antrenör Özcan Öz, sosyal medya hesabından “Düzeltme” başlığı altında bir açıklama yaptı ve mevcut teknik heyetle çalışmama kararını yönetime sözlü ilettiğini, Muğlaspor’a karşı diğer sorumluluk ve görevlerinin devam ettiğini ifade etti.

Muğlaspor’da teknik heyette yardımcı antrenör olarak görev yapan kulübün eski oyuncularından olan yardımcı antrenör Özcan Öz, hakında çıkan tartışma ve haberler sonrasında kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

 

“DÜZELTME” başlığı ile Muğlaspor’daki mevcut teknik heyet ile çalışmama kararını ve gerekçelerini yönetime sözlü olarak ilettiğini dile getiren Öz, Muğlaspor’a olan diğer görev ve sorumluluklarının devam ettiğini söyledi.

 

Teknik sorumlu Egemen Urhan ve yardımcısı Ozan Dombaz’ın covid-19 karantinasında olması sebebiyle Siirt İl Özel İdarespor maçında takımın başında sahaya çıkan Özcan Öz, şu açıklamaları kullandı:

 

” DÜZELTME

09.12.2020 tarihinde oynanan Siirt il özel idare spor maçından sonra sözleşmeli antrenörü olduğum MUĞLASPOR yönetim kuruluna bugünden itibaren mevcut teknik heyetle çalışmama kararımı ve bu kararımın gerekçelerini sözlü olarak ilettim.Herhangi başka bir mecra da konuyla ilgili hiçbir açıklamam olmamasına rağmen bazı gazete ve sosyal medya hesaplarında istifa ettiğim haberleri çıkmış olup,bu ve bunun gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını, itibar edilmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Kendilerine karşı sorumlu olduğum MUĞLASPOR yönetim kurulu olması gerektiği gibi gerçek bilgiye sahiptir.

 

Gelidiğimiz noktada gerçek olan şudur;

 

09.12.2020 tarihinden itibaren Muğlaspor teknik heyetinden kendi isteğim ve prensiplerim gereği ayrılmış olup MUĞLASPOR kulübündeki diğer görev ve sorumluluklarıma devam etmekteyim.Bunun dışındaki bilgiler gerçek dışı ve hayal ürünüdür.”

 

Konu ile ilgili Muğlaspor’dan ve kulübün resmi hesaplarından herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Özcan Öz’ün detay vermeden hukuksal bir açıklama yapması gözlerden kaçmadı.